The Golden Horse of the Desert

By
Akhal-Tèke - Horse of the Desert

Akhal-Tèke – Horse of the Desert

They are called the golden horse of the desert and I think it is one of the most beautiful breeds in the world, the Akhal-Tèke horse. It is one of the purest breeds. Akhal-Tèke horses have a very noble appearance and a beautiful, almost otherworldly, metallic shine. With their almond-shaped eyes and great stamina I think they are amazing horses. These horses inspire me deeply to draw!

Ze worden de gouden paarden van de woestijn genoemd en ik vind dit een van de mooiste rassen van de wereld, het Akhal-Teke paard. Het is een van de meest zuivere rassen. Akhal-Tèke paarden hebben een heel nobel voorkomen en een prachtig, bijna onaardse, metaalachtige glans. Met hun amandelvormige ogen en geweldig uithoudingsvermogen vind ik het geweldige paarden. Deze paarden inspireren me enorm om te tekenen!

Graphite Sketch Akhal-Tèke

Graphite Sketch Akhal-Tèke