Eden, a pure soul

By
Close-up Eden's eyes, in graphite.

Close-up Eden’s eyes, in graphite.

Years ago, after reading her book about communicating with horses, I met a woman (the writer) who became a dear friend. The horse it all started with for her is her 30 year old Arabian mare Eden. I met Eden when I attended a course on communicating with horses. Eden touched my heart. In the beginning of 2015 I thought about Eden a lot all of a sudden ❤ and here she is: big soulful eyes captured in graphite.
I do not often get the chance to give a drawing of painting to someone in person, but last Saturday it happened 🙂 and I was happy as a horse!! It brought Eden’s human to tears seeing Eden’s beautiful soul in this drawing. That is what makes me happiest about my work!! I feel so blessed!
Love ❤ Merel

Jaren geleden, nadat ik haar boek over communiceren met paarden had gelezen, ontmoette ik een vrouw (de schrijfster) die een dierbare vriendin werd. Het paard waarmee het voor haar allemaal begon, is haar 30 jaar oude merrie Eden. Ik ontmoette Eden toen ik deelnam aan de cursus Communiceren met Paarden. Eden raakte mijn hart. Begin 2015 moest ik opeens veel aan Eden denken ❤ en hier is ze dan: grote zielvolle ogen vastgelegd in grafiet.
Ik krijg niet vaak de kans om een tekening of schilderij persoonlijk te overhandigen, maar afgelopen zaterdag kwam het ervan 🙂 en ik was gelukkig als een paard!! Eden’s mens was tot tranen geroerd toen ze Eden’s mooie ziel zag in de tekening. Dit is wat me het meest gelukkig maakt in mijn werk!! Ik voel me erg gezegend!
Veel liefs ❤ Merel

Portrait of Eden (with passe partout 50 x 40 cm)

Portrait of Eden (with passe partout 50 x 40 cm)