Happy With My Video

By

Hi Everyone 🙂 !

Today my husband and I worked pretty hard to produce a promotional video for my Youtube channel. I am very happy with the result. Please watch my video and let me know what you think 🙂 as a comment below this post.

I will show this video at the coming exhibition as additional material/information for the moments I am not around (exhibition: the 9th of June up to the 15th of June, Breda, Netherlands).

Thanks ❤
Love Merel

Hallo allemaal 🙂 !

Vandaag hebben mijn man en ik zo’n beetje heel de dag gewerkt om een promotie filmpje te maken voor mijn Youtube kanaal. Ik ben erg blij met het resultaat. Neem een kijkje en laat me weten wat je vindt 🙂 als ‘comment’ onder deze post.

Ik toon deze video tijdens de aanstaande expositie als aanvullend/informatie materiaal voor de momenten dat ik er even niet ben. De expositie is 9 tot en met 14 juni 2015 in de Stadsgallerij te Breda.

Bedankt ❤
Liefs Merel