Eye See You

By
Graphite drawing of a horse's eye

Graphite drawing of a horse’s eye – in a private collection

Recently I have been so fortunate to ship a fourth (in 2015) watercolour painting to the USA and this pencil drawing went with it! The new owner of this soulful horse’s eye is being called to work with horses. She feels like this horse’s eye is calling her to the horse world :). I feel blessed to be able to evoke feelings with my drawings and paintings. I hope she will enjoy this graphite drawing for a very long time and even more I hope she will be successful at her work with horses! And she will :).

Love,
Merel

Onlangs heb ik het geluk gehad een vierde aquarel dit jaar naar de Verenigde Staten te mogen sturen en deze potloodtekening ging mee! De nieuwe eigenaresse van dit zielvolle paardenoog voelt zich geroepen om met paarden te werken. Deze tekening roept in haar het gevoel op dat ze naar de paardenwereld geroepen wordt :). Ik voel me zo ‘blessed’ wanneer ik van iemand hoor dat een tekening of schilderij diepgaande gevoelens oproept. Ik hoop dat ze nog lang van de tekening zal genieten en natuurlijk hoop ik dat ze succesvol zal zijn in haar werk met paarden! Ik twijfel er niet aan :).

Liefs,
Merel