The Green Horse

By
The Green Horse (in private collection) 12 x 18 cm

The Green Horse (in private collection) 12 x 18 cm

It won’t surprise you I love playing with colour ๐Ÿ™‚ and sometimes I have a pigment that just inspires me to paint something… just because of that colour. That’s what happened with this horse. I just love the golden green and saw it combined with a contrasting pigment. Both green (heart chakra) and pink (rose quartz, a stimulant to the heart chakra) are colours of the heart. So I am happy this one hangs in the beautiful home of someone who is very dear to me <3.

Love Merel

Het zal je niet verbazen dat ik ervan hou om met kleur te spelen ๐Ÿ™‚ en soms heb ik een pigment dat me inspireert om iets te schilderen… gewoon vanwege die kleur. Dat is wat met dit paard gebeurde. Ik hou erg van dit gouden groen en zag het gecombineerd met een contrasterend pigment. Zowel groen (hart chakra) als roze (bijv. roze kwarts, een stimulans voor het hartchakra) zijn kleuren van het hart. Dus ik ben blij dat dit schilderij in het prachtige huis hangt van iemand die me zeer dierbaar is <3.

Liefs Merel