Shoukkie, Beautiful Arabian from the Netherlands

By
Merel Burggraaf Art paard equine horse painting drawing kunst portret

Shoukkie, Arabian horse with a story…

Dearest people!
Meet Shoukkie, a beautiful Arabian thoroughbred with a story. A story which is litterly told by one of his eyes. You can see a part of his past when you look at his eye… and when you look him deeper in his eyes you see a path to healing. Luckily, this wonderful horse is in the hands of a very loving owner now. Shoukkie has a chance to heal fully and enjoy his life to the fullest!
Love, Merel
(Shoukkie: commission pencil drawing, including passe partout 40 x 50 cm, Arches hot pressed paper)

Lieve mensen!
Dit is Shoukkie, een prachtig Arabisch volbloed paard met een verhaal. Een verhaal dat letterlijk verteld wordt door een van zijn ogen. Je kunt een deel van zijn verleden aan zijn oog zien… en als je hem dieper in zijn ogen kijkt, zie je ook een pad naar helen. Gelukkig heeft dit paard nu een hele liefdevolle eigenaresse. Shoukkie heeft de kans volledig te helen en om ten volle van zijn leven te genieten!
Liefs, Merel
(Shoukkie: potloodtekening in opdracht, met passe-partout 40 x 50 cm, Arches hot pressed papier)

The reference photo I used is by Amanda Melchior who kindly gave permission to use it.