Coltrane

By
Coltrane - drawing almost finished

Coltrane – drawing almost finished

Beautiful Coltrane, a horse I hold dear to my heart. His drawing is almost finished. I know it might look finished to you, but I see several things that need a little bit more love ❤ and I don’t mind, drawing is one of my greatest joys. Tonight, I will do another distant healing on Coltrane. He needs it since he didn’t have an easy past. After the first healing I gave him I saw his eyes change. It is after that healing I took this picture of him, one I thought was very suitable for a drawing. The last bits of love and pencil will be added after the distant healing. I believe everything is energy and through that connected. I am sure that after sending him love and light, I can make the drawing even more beautiful, even more Coltrane-ish ❤

Love Merel

Prachtige Coltrane, een paard dat ik dicht bij mijn hart houd. Zijn tekening is bijna af. Ik weet dat het in jouw ogen waarschijnlijk af lijkt, maar ik zie dingen waar nog wat liefde aan mag worden toegevoegd, en dat vind ik niet erg want tekenen is een van mijn fijnste bezigheden. Vanavond geef ik Coltrane nog een healing op afstand. Hij heeft het nodig want hij heeft het niet makkelijk gehad. Na de eerste healing in Florida heb ik zijn ogen zien veranderen. Daarna heb ik deze foto genomen en vond deze geschikt voor de tekening. De laatste beetjes liefde en potlood voeg ik toe na de afstandshealing. Ik geloof dat alles energie is en dat alles daardoor verbonden is met elkaar. Ik ben ervan overtuigd dat ik de tekening nog mooier, nog Coltrane-achtiger kan maken nadat ik hem liefde en licht heb gestuurd ❤

Liefs Merel

Advertisements